تاریخ خبر : 1399/12/18 تعداد بازدید : 805


ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا یک روش مطمئن جهت اخذ اقامت دائم و تضمینی کانادا

ویزای استارتاپ از بهترین و جدیدترین روش‌هایی است که اداره مهاجرت کانادا جهت جذب صاحبان کسب و کارها و حمایت از طرح ها و ایده های نو و راه اندازی بیزینس در کانادا در نظر گرفته است. برای سهولت در روند مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ و انتخاب کارآفرینان برای برخی از موسسات مالی و تجاری کانادایی، مجوزهایی صادر شده که به ویزای استارت آپ کانادا معروف هستند. در ادامه به بررسی شرایط، مدارک مورد نیاز و هزینه دریافت اقامت از طریق استارت آپ کانادا می پردازیم.

مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ (Startup Visa)

همان طور که پیش تر گفته شد برنامه استارت آپ کانادا یکی از بهترین روش های اخذ اقامت تضمینی و دائم در کانادا می باشد. در واقع start up یک کسب و کار نوپایی است که عموما در زمینه تکنولوژی فعالیت دارد. در طی چند سال اخیر سازمان مهاجرت کانادا، با هدف تشویق صاحبان کسب و کارها به مهاجرت به این کشور، روش ویزای استارت آپ کانادا را مطرح کرد تا دارندگان ایده ها و طرح های نو و کار آفرینان خلاق بتوانند با سرمایه گذاری در این کشور، بستر مهاجرت را برای خود مهیا نمایند.

                                                      

مراحل دریافت ویزای استارتاپ کانادا

  • نوشتن یک ایده و طرحی خلاق و نو

  • ارایه ایده نوشته شده به یکی از شرکت های معتبر (صندوق های سرمایه گذاری کارآفرینی، فرشتگان سرمایه گذاری و مرکز رشد استارتاپی(

  • تایید طرح توسط یکی از شرکت های معتبر ذکر شده (تقریبا بعد از این مراحل و تایید شدن ایده صاحب طرح، پروسه ویزای استارتاپ کانادا شکل می گیرد.(

  • درخواست اخذ اقامت دائم در کانادا (اگر این مراحل توسط مشاورین کارآزموده و معتبر صورت گیرد، اقامت در مدت ۱۲ تا ۱۶ ماه اخذ می شود.(

                                                                  

شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

جهت اخذ اقامت استارتاپ کانادا لازم است، شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • یکی از شروط لازم، برخورداری از دانش زبان انگلیسی و یا فرانسوی (در همه زمینه های نوشتاری، گفتاری و شنیداری) و کسب نمره ای حداقل معادل CLB 5 می باشد.

در واقع برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا لازم است در یکی از ۲ آزمون زبان انگلیسی موسسات معتبر (CELPIP G-Test و IELTS) یا یکی از ۲ آزمون زبان فرانسه                                  TEF Canada و  (TCF Canada شرکت نموده و نتیجه آن را در فرم درخواست خود قرار دهید. دقت نمایید که در صورت عدم کسب حداقل نمره، درخواست شما لغو می گردد.

  • از دیگر شرایط ویزای استارت اپ کانادا، برخورداری از یک سرمایه اولیه است چرا که دولت کانادا، هیچ بودجه مالی را برای افرادی که قصد اقامت از طریق ویزای استارت آپ کانادا دارند، در نظر نمی گیرد.

در واقع اگر قصد دریافت ویزای start up کانادا را دارید بهتر است که حدودا سرمایه اولیه (برای ۶ ماه) جهت گذران زندگی خود را داشته باشید. (همچنین باید توجه شود که میزان این سرمایه بر اساس تعداد اعضای هر خانوار مشخص می شود و هر سال این میزان تغییر می کند.(

باید دقت شود که داشتن سرمایه اولیه به منظور سرمایه گذاری در کانادا نیست؛ چرا که یک ایده خلاقانه و فعالیت مناسب، تضمین کننده موفقیت روش مهاجرت با استارت آپ می باشد.

  • و در نهایت یکی از مهم ترین شرایط ویزای استارت آپ کانادا، اثبات کسب و کار و جذب اعتماد یکی از سازمان ها مورد تایید اداره مهاجرت کانادا می باشد.

                                                                     

اقامت استارت آپ کانادا دائمی است یا موقت؟

در صورت اخذ ویزای استارتاپ کانادا، در ابتدا به مدت شش ماه ویزای کار کانادا را برای شما فراهم می شود که پس از گذراندن شش ماه، اقامت دائم برای شما و خانوادتان مهیا می شود (در واقع این اقامت با گذشت تقریبا ۱۲ ماه برای شما و خانوادتان اخذ می شود.(

البته باید توجه شود که صاحب طرح در آن مدت زمان شش ماهه تا زمان گرفتن اقامت در کانادا، لازم است بر روی ایده استارت آپی خود تمرکز داشته باشد در غیر این صورت اقامت دائم، داده نخواهد شد.

همچنین سازمان مهاجرت بیان می دارد که در صورت مواجه شدن  طرح و ایده با شکست، ریسک شکل نگرفتن استارت آپ را می پذیرد و به هیچ عنوان اقامت اخذ شده برای شما و خانوادتان را باطل نمی نماید.

شرایط و مراحل دریافت ویزای استارت آپ

این برنامه به افرادی پیشنهاد می‌شود که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند می‌خواهند استارت اپ و کسب و کاری جدیدی قابل گسترش در سطح جهانی را در این کشور راه اندازی کنند. شروع بیزینس در کشوری که در آن هیچ سابقه و تجربه‌ای ندارید ناممکن به نظر می‌رسد اما بهتر است بدانید کشور کانادا تمام ریسک‌ها و سختی‌های کار این کارآفرینان را در نظر می‌گیرد و اگر در آن استارت آپ موفق نشوید نیز اقامت شما را باطل نمی‌کند و شما می‌توانید با خیال راحت در زمینه دیگری مشغول به کار شوید.

شرایطی که برای دریافت این ویزا باید داشته باشید عبارتند از:

۱- راه اندازی یک بیزینس در کشور کانادا که مالک حداقل ۱۰درصد از سهام آن باشید .

همه بنیان‌گزاران آن کسب و کار حداقل باید ۵۰ درصد سهام آن را در اختیار خود داشته باشند و همچنین حداکثر پنج نفر می‌توانند برای راه اندازی یک بیزینس درخواست ویزا کنند.

۲- دریافت نامه حمایت از یکی از سازمان‌های مورد قبول برنامه ویزای استارتاپ کانادا

۳- داشتن مدرک زبان (انگلیسی یا فرانسه) معادل IELTS 5

۴- داشتن حداقل حساب بانکی برای یک سال هزینه زندگی (۱۲,۶۶۹ دلارکانادا برای یک نفر –   ۱۹,۳۹۰ دار کانادا برای ۳ نفر)

به بیان دیگر دریافت ویزای استارتاپ کانادا شامل دو قسمت می‌باشد:

  1. دریافت نامه حمایت از طرف موسسات مورد قبول برنامه ویزای استارت آپ

  2. درخواست اخذ اقامت به منظور راه اندازی یک استارت آپ در کانادا

در ویزای استارت آپ کانادا  می‌توانید همزمان برای خود و اعضای خانواده اقامت دائم دریافت کنید و این اقامت مشروط به موفقیت ایده کسب و کار نیست.

                                                                      

سازمان های کانادایی حمایت کننده از استارت آپ ها

برنامه استارتاپ کانادا به منظور، دعوت از کارآفرینان برای راه اندازی یک کسب و کار حرفه‌ای و کاربردی در این کشور است. اگر فرد متقاضی بتواند دولت کانادا را متقاعد کند که بیزینس مورد نظر دارای حداقل شرایط می‌باشد و همچنین می‌تواند این کسب و کار را در سطح جهانی گسترس دهد، می‌تواند این اجازه را کسب کرده و شروع به کار کند. برای بررسی بیشتر این موضوع دولت کانادا سازمان‌هایی که متخصص در زمینه استارتاپ هستند را معرفی کرده است تا شرایط متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ را مورد بررسی قرار دهند.

سازمان‌های حمایت‌ کننده start up به سه بخش تقسیم می‌شوند:

  • اینکیوبیتر‌: این سازمان متخصص در جهت حمایت از انواع استارتاپ‌ها و همچنین کمک شایانی را در اجرایی شدن و رشد بیزینس‌ها می‌کند.

                                                                                                                            

  • انجل اینوستر‌: این مجموعه در کسب و کارهای نوپا تشکیل می‌شود و سرمایه گذاری‌های کوچک انجام می‌دهد.

                                                                                                                                 

  • ونچر کپیتالیست‌: این سازمان در استارت آپ های در حال رشد سرمایه گذاری‌های بزرگی انجام می‌دهند.

Alacrity Foundation

 

نام و نام خانوادگی
ایمیل
متن

آموزشگاه زبان های خارجی ایران مهر ایرانمهر گرمسار

اساتید مجرب زبان گرمسار رضا مهاجری